Kesätoiminta

Trollhorse tarjoaa kesällä 2017 vaihtelevaa ja inspiroivaa toimintaa. Ohjelmassa on kesällä sekä tavanomaista maastoratsastusta että teemaluontoisia maastoratsastusretkiä luonnonkauniissa Vessöössä, joka sijaitsee noin 10 km Porvoosta etelään. Hevoset siirtyvät Vessööseen juhannuksen tietämillä ja ovat siellä elokuun alkuun asti.

Juhannukseen asti olemme vielä kotitallillamme, jossa järjestämme kaksi lasten päiväleiriä ja horsemanship-kurssin yhteistyössä Equus Finlandin kanssa.

Päiväleirit

5. - 7.6. päiväleiri klo 9-16, hinta 120 euroa

8.6. minipäiväleiri 6-8-vuotiaille klo 9-16, hinta 70 euroa

Lisätiedot: info@trollhorse.fi


Introductory course of horsemanship 12. - 21.6.

Järjestämme kurssin yhteistyössä Equus Finlandin kanssa. Lisätiedot: www.equusfinland.com


Vessöö (27.6. – 10.8.)

Tarjoamme eripituisia maastoratsastuslenkkejä, lomapäiväpaketteja ja räätälöityjä paketteja päivittäin asiakkaiden toivomusten mukaan.

- Eripituisia maastoratsastusreittejä 1 - 3 h. Hinta: 1h 50 €, 2h 65 €, 3h 80 €

- Lomapäiväpaketti: sis. maastoratsastus 2h, sauna, grilliruoka. Hinta 90 €

- Omien toiveiden mukaan räätälöity paketti: esim. ratsastusta aamupäivällä, grillilounas, omaa aikaa käydä vaikkapa uimarannalla, kartanomuseossa tai Porvoossa, ratsastus illalla ja illan päätteeksi sauna ja iltapala.

- Teemapainoitteista maastoratsastusta; mindfulness ja metsäterapia.

” There is no wifi in the forest...but we promise you will find a better connection”

Tiedustelut ja varaukset: info@trollhorse.fi


Kesäfiilistelyä:

- Siskot satulassa blogin kirjoitus viime kesän Vessöön ratsastuslomasta

- Lauri Tähkän Morsian-kappale (kuvattu juuri Vessöön ratsastusmaisemissa!)


Trollhorse Vessöössä: Båtvikintie 151, 06200 PorvooLisätietoa metsäterapiasta ja mindfulnessista

Tulemme myös tarjoamaan maastoratsastusta, jonka teemana on metsäterapia. Japanissa syntyi 1980-luvun alussa termi Shinrin-Yoku (vapaasti käännettynä metsäilmakylpy, metsäkylpy), jota meillä nykyään kutsutaan metsäterapiaksi. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että suoritusvapaa oleskelu metsämaisemassa lieventää stressioireita ja parantaa vastustuskykyä. Myös tieteelliset tutkimukset tukevat tätä.

Mindfulness on menetelmä, jossa keskitytään tietoiseen läsnäoloon hetkessä. Myös Mindfulness laskee stressitasoja ja parantaa keskittymiskykyä. Tulemme tarjoamaan heinäkuussa hevosavusteisia Mindfulness-sessioita. Ohjaajana toimii koulutettu Mindfulness-ohjaaja Sabine Forsblom.