Hyvä tietää

Hinnasto

Vakioviikkotunti (kausi n. 17 – 19 h): 37 € / h. Laskutus 2 x / kausi

Irtotunti, drop-in tunti: 40 €

Maastoratsastus: 1 h 40 €, 1,5 h 50 €

Meillä voit maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä ja TYKY-kuntoseteleillä.


Maastojen varaukset & tiedustelut

- Ensisijaisesti s-postitse; info@trollhorse.fi

- Isot ryhmät ja erikoisryhmät: maria.ingman@trollhorse.fi / p. 050-465 4742


Peruutukset

Vakiotuntien peruutukset tehdään joko sähköpostitse tai samana päivänä esimerkiksi tekstiviestillä puhelinnumeroon 050-4654742.

Maastoratsastuksen peruutukset tehdään sähköpostitse tai samana päivänä puhelinnumeroon 050-4654742. Maastoratsastukseen ilmoittautuminen on sitova, ja maastoratsastuksista peritään aina varausmaksu 10,00 €.


Korvaustunnit

Tuntiratsastajilla on oikeus korvata poissaolo korvaustunnilla, mikäli korvaustunti varataan viimeistään poissaoloviikolla. Ilmoitathan ajoissa Marialle tekstiviestillä puh: 050-4654742, mikäli et pääse normaalille viikkotunnillesi, kuitenkin aina viimeistään klo 15.00 mennessä.

Korvaustunnit järjestetään pääsääntöisesti maanantaisin klo 19.30-20.30. Lasten korvaustunnit järjestetään aina tarvittaessa lauantaisin. Korvaustunnin voi myös ratsastaa viikonloppuisin järjestettävissä maastoryhmissä, mikäli ryhmissä on tilaa ja maastoja järjestetään.


Pukeutuminen

Suosittelemme pukeutumista sään mukaan. Hyväksytty, oikein sovitettu kypärä on pakollinen ja kypäriä löytyy lainaksi myös tallilta. Housujen on oltava joustavat, ilman hankaavia saumoja. Jalkineiksi soveltuvat korolliset, matalakorkoiset jalkineet. Pitävät käsineet ovat suositeltavat. Pukeutumiseen voi tarvittaessa kysyä ohjeita ohjaajalta!


Tapaturmavakuutus

Ratsastaminen tapahtuu jokaisen omalla vastuulla. Edellytämme, että osallistujien henkilökohtaiset vakuutusasiat ovat kunnossa.


Järjestyssäännöt

Asiakkaiden, vierailijoiden ja hevosten turvallisuus ja viihtyvyys tallissa sekä sen ympäristössä on meille erittäin tärkeä asia. Pyydämme teitä tutustumaan tallin ilmoitustaululla oleviin järjestyssääntöihin!


Ratsastajan paino

Koska hevosemme ovat islanninhevosia, ratsastajan paino ei tulisi ylittää 85 – 90 kg.